گزارش تصویری

مرکز واکسیناسیون کرونا با حضور جمعی از مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا   از زاهدان، پایگاه واکسیناسیون کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با همت معاونت بهداشتی علوم پزشکی و معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد.

مراسم گشایش مرکز واکسیناسیون کرونا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با حضور سلطانعلی میر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان،  مسعود کرمان ساروی معاون علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان  در دانشگاه آزاد اسلامی ،  ابوذر مهدی نخعی فرماندار زاهدان  و دیگر مسئولان برگزار شد.

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این مراسم بیان کرد: پیشنهاد راه‌اندازی مرکز واکسیناسیون از سوی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به‌منظور کمک به تیم سلامت دانشگاه علوم پزشکی برای تسریع در واکسینه کردن شهروندان زاهدانی که در روزهای گذشته با شروع موج شدید کرونا ایام سختی را گذرانده‌اند، مطرح شد.

میر اظهار کرد: با موافقت این پیشنهاد به‌صورت ضرب‌الاجل مکاتبات با علوم‌پزشکی‌ زاهدان صورت گرفت و هماهنگی و مجوزهای لازم انجام شد و بلافاصله دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در یک فرصت کوتاه مقدمات و تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری تخصیص مکان مناسب را فراهم کرد و این مرکز در بهترین شرایط گشایش یافت.

وی با بیان اینکه مرکز واکسیناسیون فرهیختگان هرروزه از ۸صبح تا ۱۳به همه همشهریان زاهدانی خدمات ارائه می‌کند، بیان کرد: اولویت اصلی ما در دانشگاه آزاد اسلامی استان در این ایام کمک به تیم درمان و سلامت و کاهش نگرانی و دغدغه مردم است که به همه واحدهای سطح استان ابلاغ شده با تمام توان و امکانات همگام و همراه مدافعان سلامت باشند.

میر افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با برخورداری از کادر پزشکی و پرستاری مجرب این توانایی را دارد که در امر واکسیناسیون به صورت جهادی همکاری لازم را در این برهه زمانی با دانشگاه‌ علوم‌ پزشکی داشته باشد.

وی از تلاش‌های شبانه‌روزی کادر درمان قدردانی کرد و گفت: درباره ارائه خدمات و تخصیص این امکانات و فضای سوله ورزشی تا هر زمانی که مورد نیاز جامعه سلامت و مردم و شهروندان باشد هیچ محدودیتی نداریم و با تمام توان در خدمت هستیم

تصاویر: