گزارش تصویری

تشکیل شورای آموزش بالینی با حضور آقای دکتر نفر معاون علوم پزشکی سازمان مرکزی دانشگاه بعنوان مهمان ویژه این نشست

به همت و تلاش حوزه معاونت علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان و روابط عمومی واحد زاهدان جلسه شورای آموزش بالینی درمحل سالن کنفرانس معاونت درمان بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان برگزار گردید. طی این جلسه که به حضور آقای دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مزین گشت و آقای دکتر میر ریاست واحد زاهدان نیز شرکت نمودند ،  حاضرین در جلسه با ارائه گزارشاتی از فیلد بالینی تخصصی خود به بیان پیشنهاداتی در  راستای ارتقای سطوح آموزشی دانشجویان پرداختند.آقای دکتر نفر در این جلسه بر ضرورت تامین اعضای هیات علمی گروه علوم بالینی  دانشکده های پزشکی تاکید نمود و اظهار امیدورای کرد که با فراخوان جدید علوم پزشکی که بزودی انتشار می یابد مشکلات آموزشی واحد های مجری رشته های علوم پزشکی مرتفع گردد.

تصاویر: