گرامیداشت سالروز درگذشت استاد دانشکده علوم پزشکی دکتر محمود موحد

هوالحی و هوالحق و هوالهو

خنک کسی که  پس از وی حدیث خیر  کنند                که  جز حدیث  نمی ماند از بنی  آدم

یازدهم اسفند ماه سالروز درگذشت دکتر محمود موحد استاد دانشکده علوم پزشکی واحد زاهدان است

در یازدهم اسفند ماه سال 93 روح دکتر محمود موحد به آسمان پرکشید و شیفتگان و دوستداران و دانشجویانش را در سوگ خود گذاشت . در دومین سالگرد وفات آن استاد گرانمایه و دلسوز غم فقدان آن عزیز سفر کرده را  که با  ایام سوگواری دخت نبی مکرم اسلام حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها تقارن یافته است با اشک ماتم و حزن تعزیت آن بانوی مکرم تخفیف و تقلیل می دهیم.

روحش شاد  ، یادش گرامی  و راهش پر رهرو باد

دکتر محمود موحد زاده شهرستان خوی از توابع آذربایجان غربی به سال 1323 بود .دکترای داروسازی خود را از دانشگاه تهران اخذ نموده و دکترای تخصصی در رشته مدیریت بهداشت حرفه ای از فرانسه اخذ نموده بود . ایشان دوره بیماریهای گرمسیری را گذرانده و متعاقب گذراندن دوره خدمت سربازی در استان سیستان و بلوچستان شیفته خدمت به مردمان سخت کوش و مهربان این خطه گردید. پس از سالها تلاش و کوشش در عرصه سلامت و بهداشت و درمان در سال 74 از خدمت در دانشگاه علوم پزشکی بازنشسته گردید و متعاقب آن جذب دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان گردید .  صرف نظر از اینکه دکتر موحد مؤسس نخستین داروخانه شهر زاهدان بود و به این فعالیت تا واپسین روزهای عمر بابرکتش ادامه داد افتخاری نصیب دانشگاه آزاد اسلامی گردید تا به جذب وی در کسوت استادی همت گمارد. از نیمه دوم سال 75 با تدریس در رشته های پرستاری مامایی علوم آزمایشگاهی  و دامپزشکی سرفصل جدیدی از زندگی دکتر موحد در خدمت به توسعه آموزش علوم پزشکی , دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گشوده شد . رادمردی که کوله باری مملو از تجربه تخصص و تعهد را در ژرفای سلولهای خاکستری مغزش احساس می کرد ، در رشد و تعالی دانشجویان و مستمعینش لحظه و ذره ای کوتاهی نداشت .نظم و دقت ، صبر و حوصله خوش خطی و هنرمندی، وقت شناسی ،پاکیزگی اندام و رفتار تدین و تقید به شعائر اسلامی و ... بسیاری از ویژگی های پسندیده انسانی وی بود . آنچنانکه این خصایص در تمامی سطوح برخورد و رفتار سازمانی اش مشهود  مخاطبانش بود.