پیام دکتر ولایتی به مناسبت شهادت سردار سرافراز اسلام

در پیام دکتر ولایتی به مناسبت شهادت سردار سرافراز اسلام تاکید شد:

آمریکا و مزدورانش عواقب این جنایت تروریستی را خواهند پرداخت

دکتر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در امور بین‌الملل با صدور پیامی شهادت «حاج قاسم سلیمانی» سردار سرافراز و بزرگ اسلام و ایران را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در امور بین‌الملل با صدور پیامی، ضمن تسلیت شهادت سردار قاسم سلیمانی، بر ادامه راه این شهید بزرگوار در جبهه مقاومت تأکید کرد.

متن پیام دکتر ولایتی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ، بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

شهادت سردار رشید و سرافراز اسلام و ایران، سرباز ولایت، سردار قاسم سلیمانی پس از عمری مجاهدت و رشادت در راه اسلام و ایران اسلامی تسلیت باد.

این مجاهد نستوه که نامش در تاریخ ایران اسلامی پر تلألو باقی خواهد ماند، درجنایت و اقدام تروریستی آمریکایی ها به شهادت رسید؛ او که نامش، لرزه بر اندام دشمنان اسلام می انداخت و در مبارزه بی‌امان با تروریست‌ها خواب شوم دشمنان به سرکردگی آمریکا، رژیم صهیونیستی و عوامل آنان را آشفته می کرد و در نهایت اجر این مقاومت و شجاعت‌های بی‌نظیر خود را نیز با شهادت دریافت.

شهادت سردار قاسم سلیمانی که بسیاری از پیروزی های خود را مدیون رشادت های او هستیم، جان تازه ای را در جبهه مقاومت ایجاد خواهد کرد و آمریکایی ها و مزدورانش عواقب این جنایت تروریستی را پرداخت خواهند کرد.

جبهه مقاومت که توانست در تمام این سال ها با تدابیر مقام معظم رهبری، رشادت ها و مجاهدت‌های سردار سلیمانی و فرماندهان عالی جبهه مقاومت، مدافعان حرم و با پشتیبانی ملت بزرگ ایران و مردم مظلوم منطقه، توطئه شوم دشمنان در تضعیف و تجزیه کشورهای اسلامی را از بین ببرد، بار دیگر انتقام این جنایت را خواهند گرفت و شهادت مظلومانه ایشان، خون تازه ای را در رگ های جبهه مقاومت در منطقه و جهان جریان خواهد بخشید و این مسیر را مقاوم تر و با صلابت تر خواهد کرد.

نام این سردار بزرگ در تاریخ ایران اسلامی و اذهان ملت بزرگ ایران و مردم مظلوم منطقه همواره با رشادت و شجاعت ثبت و ضبط خواهد بود و خون پاک و مطهر او، سرچشمه بزرگی برای مبارزه بی امان با دشمنان اسلام و ایران خواهد بود.

شهادت مظلومانه سردار سپهبد قاسم سلیمانی و همراهان شهیدش را به محضر امام زمان(عج)، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا، ملت بزرگ ایران و مردم مظلوم منطقه، نیروهای مسلح و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همه مبارزان جبهه حق علیه باطل تسلیت عرض نموده، اطمینان داریم مسیر پرافتخار ایشان با صلابت و افتخار ادامه خواهد یافت

(98/10/13 https://www.iau.ac.ir/رگرفته از سایتب).

حوزه معاونت علوم پزشکی استان  استان سیستان و بلوچستان شهادت سردار بزرگ اسلام ، سپهبد شهید قاسم سلیمانی را به همه اعضای محترم هیات علمی دانشجویان معزز و کارکنان خدوم ، تسلیت عرض می نماید