پیام تبریک دکتر فرهاد رهبربه مناسبت هفته وحدت ‏و میلاد باسعادت پیامبر اکرم‌(ص) .‎

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، با صدور پیامی آغاز هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اکرم‌(ص) را تبریک گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در متن پیام رهبر آمده است:

واعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا

میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص)، پیامبر صلح و دوستی، عدالت و مهربانی و فرا رسیدن هفته وحدت را به همه مسلمین جهان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

بی‌شک پیامبر رحمت در سیره و سلوک، اخلاق و معنویت را در جامعه اسلامی اعتلا بخشیدند و وحدت و همدلی را بین مسلمین در پرتو چنگ زدن به حبل‌الله، چراغ راه هدایت قرار دادند.

تدبیر خمینی کبیر (ره) در نامگذاری هفته وحدت، حرکتی عظیم و دشمن شکن در راستای اتحاد و یگانگی امت اسلامی و خنثی کننده نقشه‌های شوم استعمار و استکبار بود که همیشه درصدد تفرقه و نقاق در بین امت اسلامی بوده و هستند.

جامعه دانشگاهی وظیفه دارد با تأسی از سیره پیامبر اکرم (ص) برای تحقق هرچه بیشتر وحدت مسلمین، حفظ کرامت انسانی، تقویت صلح و مودت مسلمانان اقدامات عملی را تبیین کند تا توطئه های بدخواهان امت اسلامی خنثی گردد.

ضمن بزرگداشت میلاد نبی‌اکرم‌(ص) و هفته وحدت که نشان از ذهن آگاه و هوشیار امام خمینی (ره) در برهه‌ای حساس از تاریخ بوده است، امیدوارم اتحاد و همدلی بین مسلمین سرلوحه فکر و عمل همه اندیشمندان، فرهیختگان و دانشگاهیان قرار گیرد.

فرهاد رهبر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

برگرفت از سایت دانشگاه آزاد اسلامی

ستاره ی احمد

امشب مگر چه ولوله  در آسمان شده است؟
این گنبد سیاه، جواهرنشان شده است

آری، در آن ستاره ی احمد عیان شده است

امروز حال دهکده هامان بهاری است
حتی درختِ یخ زده هم شادمان شده است

آن سنگ سرد، پر شده است از گل گلاب
آن چوب خشک، شاخچه ی ارغوان شده است

سیبی که آب خورده ی رود حقیقت است
رودی که از مدینه ی احمد روان شده است

خلقی به دستِ بسته و خلقی به دستِ باز
آماده ی گرفتن آن ریسمان شده است

با این همه ستاره ی  پرنورِ رنگ رنگ
مسجد نشان دیگری از کهکشان شده است

ختم سخن که، مولوی و شیخِ نازنین!
قصد وضو کنید که وقت اذان شده است

برگرفته از ابیاتی از شعر ستاره احمد نوشته محمدکاظم کاظمی