معرفی مدیر کل توسعه آموزش و پژوهش معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد های استان سیستان و بلوچستان

طی حکمی از سوی دکتر میر ،سرپرست واحدهای دانشگاه ازاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان ، ملیحه غریبی بعنوان مدیر کل توسعه آموزش و پژوهش معاونت علوم پزشکی واحد های استاتن سیستان وبلوچستان انتصاب شد . در آیین معرفی ایشان که روز سه شنبه 10 اردیبهشت ماه درمحل سالن مطالعه دانشکده پزشکی  واحد زاهدان و همزمان با مراسم معرفی سرپرست دانشکده پزشکی برگزار شد سرپرست  واحد های استان سیستان و بلوچستان ابلاغ خانم غریبی را با حضور مسئول نهاد معظم رهبری ، مدیران اداری و آموزشی و برخی از اساتید دانشکده های پزشکی و پرستاری و مامایی به ایشان داد.

.پست مدیر کل توسعه آموزش و پژوهش در راستای بخشنامه تقسیمات جدید حوزه معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی است که از سوی ریاست عالیه دانشگاه دکتر طهرانچی به واحد های دانشگاهی ابلاغ  گردیده است.

دیدگاه‌ها

تصویر mediau