مراسم تودیع و معارفه معاونین قدیم و جدید علوم پزشکی

طی مراسمی که روز دوشنبه 19 فروردین ماه سال98 درسالن مطالعه کتابخانه دانشکده پزشکی باحضور رئیس واحد دانشگاهی آقای دکتر میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، اساتید و کارکنان  دانشکده های پرستاری و مامایی ، دانشکده پزشکی ، برخی مدیران اداری و آموزشی برگزار شد از خدمات آقای دکتر معین طی 5 سال غیر متوالی عهده داری معاونت علوم پزشکی تقدیر  و در ادامه آقای دکتر مسعود کرمان ساروی بعنوان معاون علوم پزشکی جدید معرفی گردید

دکتر کرمان ساروی ضمن تبریک حلول سال جدید و تقارن آن با ایام مبارک تولد مولی الموحدین حضرت علی ابن ابیطالب   با اشاره به نام گذاری سال 98از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال رونق تولید ، از نقش دانشگاه ها در تربیت و تولید نیروی انسانی سخن گفت و افزود تولید نیروی انسانی درست ، شایسته و مناسب وظیفه ماست وی در ادامه  به تشریح کلام حضرت امام خمینی که فرمودند دانشگاه منشاء همه تحولات است پرداخت .

در پایان این مراسم با اهدای لوح سپاس از خدمات آقای دکتر معین ، خانم  دکتر خادم ثامنی معاونین اسبق علوم پزشکی و خانم افسانه سرابندی سرپرست قدیم دانشکده پرستاری و مامایی  قدردانی  بعمل آمد.و آقای دکتر کرمان ساروی حکم خویش را از ریاست واحد زاهدان دریافت نمود.

دیدگاه‌ها

تصویر mediau