قابل توجه شرکت کنندگان در امتحان جامع علوم پایه علوم پزشکی

با استعانت از ذات اقدس باریتعالی  آزمون جامع علوم پایه پزشکی در روز پنجشنبه 19 اسفند ماه در طبقه سوم دانشکده پزشکی واحد زاهدان برگزار می گردد از دانشجویان معزز درخواست می شود نکات مشروحه ذیل را بخوانند و بیاد داشته باشند.

قابل توجه شرکت کنندگان در امتحان جامع علوم پایه علوم پزشکی واحد زاهدان

امتحان جامع علوم پايه پزشكي ساعت 9 صبح روز  پنج شنبه 19 اسفند ماه 95 بطور همزمان در دانشگاههاي علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني سراسر كشور برگزار مي گردد . اين راهنما حاوي نكات مهمي براي شركت كنندگان و ويژگيهاي آزمون اين دوره بوده و مطالعه آن به تمامي داوطلبان شركت در آزمون توصيه مي شود.خواهشمند است قبل از ورود به جلسه امتحان كليه مفاد راهنما را دقيقا" مطالعه فرمائيد تا مشكلي در نحوه تكميل پاسخنامه و تنظيم وقت امتحان پيش نيايد.

1-تعداد سوالات امتحانات جامع علوم پايه 200 و زمان پاسخ دهی به سوالات  200 دقیقه است.

3- كليه دانشجويان، كارتهاي ورود به جلسه خود را با سوزنهائي كه در اختيار آنها قرار مي گيرد در سمت چپ سينه خود نصب نمايند و حتما" همراه خود مداد و پاك كن داشته باشند.

3- دانشجويان بايستي از به همراه آوردن هر گونه يادداشت ، جزوه ، تلفن همراه و دستگاههای الکترونیکی(حتی به صورت خاموش) و غيره در جلسه امتحان خودداري نمايند.

4-قبل از شروع پاسخگويي به سوالات امتحان, حتما" مشخصات خود شامل : نام , نام خانوادگي , شماره كارت , نوع دفترچه  ( الف یا ب ) و محل تحصيل را كه توسط كامپيوتر در برگ پاسخنامه درج شده است كنترل نموده و در صورت مغايرت، ضمن اطلاع به مسئولان آزمون، اطلاعات صحيح را بالاي پاسخنامه در محل مربوطه درج نمائيد.

5-براي پاسخ هاي نادرست اين آزمون نمره منفي در نظر گرفته نشده است.

6-تصحيح پاسخنامه ها توسط كامپيوتر انجام خواهد شد. لذا براي جلوگيري از هر گونه اشتباه موارد زير را دقيقاً رعايت فرماييد.

الف- براي پاسخگويي از مداد مشكي نرم استفاده كنيد و در صورت تغيير پاسخ, جواب قبلي را بطور كامل و با پاك كن پاك نمائيد.

ب- براي پاسخ دادن به هر سوال , مطابق شكل , خانه مربوطه را كاملاً سياه كرده و از ضربدر زدن يا علامت گذاري خودداري نمائيد.

ج-  از تا كردن, چروك و يا خيس شدن پاسخنامه جدا" خودداري نموده و در صورت بروز هر يك از موارد فوق , مراتب را به مسئولان جلسه اطلاع دهيد.

لازم به ذكر است هيچگونه وقت اضافه به شركت كنندگاني كه دچار مشكل شده اند داده نمي شود و در صورت تعويض پاسخنامه ، مراتب بايد درصورتجلسه برگزاري آزمون ذكر شود, در غير اينصورت پاسخنامه بدون شماره كامپيوتري فاقد ارزش خواهد بود.

د- به شركت كنندگاني كه براي آنان پاسخنامه شماره دار كامپيوتري صادر نشده پاسخنامه سفيد تحويل مي گردد و  مي بايست مشخصات كامل دانشجو و نوع دفترچه سوال در آن درج شدهو به امضاء نماينده وزارت متبوع رسانده شود.

ارسال اعتراضات :  پس ازاتمام آزمون در تمامي حوزه ها، در تاريخ19/12/95كليد اوليه پاسخنامه آزمون در سايت اينترنتي معاونت آموزشی دانشگاه مرکز قطب قرار خواهد گرفت.

شركت كنندگان امتحان مي توانند اعتراضات خود را از روز پنجشنبه 19 اسفند ماه جاری تا روز شنبه 21 اسفند ماه 95 به صورت اينترنتي ارسال نمايند كليه اعتراضاتي كه بعد از مهلت مقرر ارسال گردد،رسيدگي نخواهد شد.

به اعتراضاتي كه بعد از زمان مذكور ارسال گردد تحت هيچ شرايطي ترتيب اثر داده نخواهد شد .

چگونگي رسيدگي به اعتراضات : كليه اعتراضات واصله در زمان مقرر جمع آوري و دسته بندي شده و توسط هيات طراحان و ناظرين مورد رسيدگي قرار مي گيرد. لازم به ذكر است نتيجه تجديد نظر غير قابل تغيير بوده و مورد رسيدگي مجدد قرار نخواهد گرفت.

در پايان براي داوطلبان گرامي آرزوي موفقيت مي­نمايد و آمادگي اين مركز را براي دريافت نظرات و پيشنهادها اعلام مي­دارد.

برنامه

تاريخ