فراخوان چهارمین گرنت پژوهشگران فرهیخته نیماد

موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) جزئیات فراخوان چهارمین گرنت پژوهشگران فرهيخته را اعلام کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) براساس شرایط اعطاي اين گرنت، هر متقاضي در هر واحد علوم پزشکي مي‌تواند حداکثر دو گرنت پژوهشگر فرهيخته در حال اجرا در موسسه نيماد داشته باشد. چنانچه افراد واجد شرايط يک گرنت در حال اجرا داشته باشند مي‌توانند طرح پژوهشي جديدي را براي دريافت گرنت دوم ارائه کنند.

گرنت پژوهشگران فرهیخته برای تشویق پژوهشگران برتر دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های وابسته به وزارت بهداشت در کشور که براساس بانک اطلاعاتی Scopus دارای H-Index برابر با ۱۵و بالاتر هستند، اجرا می‌شود.

پژوهشگر باید عضو هیأت علمی شاغل در دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور بوده و طبق فهرست سامانه علم‌سنجي اعضاي هيأت علمي وزارت متبوع دارايH-Index برابر با ۱۵یا بالاتر براساس بانک اطلاعاتی Scopus باشد.

اعتبار گرنت حداکثر مبلغ ۲۵۰میلیون ریال (۲۵میلیون تومان) است. در هر فراخوان، فقط یک گرنت به هر فرد واجد شرایط اعطا مي‌شود. مدت زمان انجام طرح حداکثر دو سال از تاريخ عقد قرارداد خواهد بود.

این گرنت برای اجرای یک طرح یا پروژه تحقیقاتی مشترک با دانشجو که پايان‌نامه وي نباشد، تخصيص خواهد يافت. مقاله حاصل از گرنت، بايد در يکي از مجلات با ضريب تاثير (Impact Factor) برابر یا بیشتر از ۱منتشر شود. زمان انتشار مقاله، باید حداکثر ۳سال پس از اعلام تصویب طرح باشد. نام دانشجو به عنوان نویسنده اول مقاله درج شود.

در پایان طرح، از دانشجو در مورد فراگیری پژوهشی در طول انجام طرح، نظرسنجی خواهد شد. پس از تصویب طرح و عقد قرارداد، ۴۰درصد به صورت پیش پرداخت و ۶۰درصد مابقي در يک يا دو نوبت (يک نوبت مي‌تواند پس از ۶۰تا ۷۰درصد پيشرفت کار و نوبت بعدي پس از ارسال گزارش نهايي باشد يا صرفا در يک نوبت و بعد از ارسال گزارش نهايي) به پژوهشگر فرهيخته پرداخت خواهد شد.

براساس اعلام موسسه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) طرح ارائه شده نباید قبلا اجرا شده باشد و در گزارش نهایی و نیز مقاله منتج از طرح بايد نام و شماره گرنت مندرج در قرارداد ذکر شود. عنوان اين طرح پس از تصويب و خلاصه آن پس از ارايه گزارش نهايي در وب‌سايت موسسه نيماد ارائه خواهد شد. هر متقاضي در آن واحد مي‌تواند حداکثر دو گرنت پژوهشگر فرهيخته در حال اجرا داشته باشد. مشخصات طرح بايد به زبان انگليسي (خلاصه) ارائه شود.

سامانه مدیریت پژوهش این موسسه تا ۳۰مهر ۹۶آماده ثبت طرح‌های پژوهشگران واجد شرایط است. این مهلت تمدید نخواهد شد و اطلاعات کامل در بخش گرنت‌هاي تحقيقاتي گرنت پژوهشگران فرهيخته سامانه مؤسسه ملي توسعه تحقيقات علوم پزشکي ايران NIMAD قابل دریافت است و افراد واجد شرایط می‌توانند برای فراخوان چهارم گرنت پژوهشگران فرهیخته سامانه http://rms.nimad.ac.ir مراجعه کنند.

منبع خبر سایت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی http://pezeshki.iau.ir سازمان مرکزی تاریخ درج خبر 96/07/16