فراخوان شرکت در کارگاه Clinical Key در 31 اردیبهشت

در تاریخ یکشنبه 31 اردیبهشت ماه 96 کارگاه آموزشی معرفی پایگاه اطلاعاتی «کلینیکال کی» ویژه اعضای هیات علمی و دانشجویان  پزشکی به همت معاونت علوم پزشکی و معاونت پژوهش و فناوری در محل کارگاه مرکز فن آوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان برگزار می گردد.

کارگاه کلینیکال کی، کارگاه تخصصی پزشکی و مختص گروه‌های آموزشی پزشکی و منبع بالینی برای پاسخ به سوالات بالینی است .

پایگاه اطلاعاتی  Clinical Key یکی از مؤثرترین و کارآمدترین ابزارهای موجود است  که منابع پزشکی روز آمد را بصورت ژورنال مولتی مدیا ، کتب الکترونیک تصویری و اطلاعات دارویی در اختیار پزشکان و دانشجویان پزشکی قرار می دهد.

این پایگاه شامل گستره وسیعی از منابع گوناگون آموزش پزشکی مبتنی بر شواهد،  کتاب ها و ژورنالها و دستورالعمل های تجویز دارو و جزوه های آموزش بیمار است که هم برای مطالعه می توانند استفاده کنند و هم می تواند به دانشجویان برای تشخیص بیماری ها کمک کند.»

و شامل :

بیش از بیست میلیون مقاله از پایگاه های اطلاعاتی Med Lineو  Elsevier

بیش از 1200 کتب مرجع پزشکی و جراحی

فیلم های ویدئویی مرتبط

نگاشت های دارویی و و داروشناسی بالینی

مجموعه دوره های آموزشی مداوم و بازآموزی

شرح کامل 450 عنوان عمل جراحی و .....

دانشجویان در دانشگاه و با IPهای دانشگاه ثبت نام خود را انجام دهند و در بخشی که لازمه نوشتن ایمیل است، پست الکترونیکی دانشگاهی خود را وارد کنند و در این حالت اکانت آنها فعال می شود و دانشجویان می توانند در خارج از دانشگاه از اطلاعات این پایگاه استفاده کنند.