سومین همایش سلول های بنیادی 7 آذر 97

سومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی" در تاریخ 3 تا 10 آذر 1397 در محل سالن همایش‌های اجلاس سران تهران برگزار خواهد شد

این رویداد بزرگ ملی و بین المللی، سومین تجربه ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی در حوزه ترویج و اطلاع‌رسانی علوم و فناوری‌های سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی است که امید است در دهمین سالگرد تأسیس این ستاد، با بهره‌گیری از تجارب موفق رویدادهای پیشین و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر همکاران، بسیار پربارتر و موفق‌تر از سال گذشته برگزار گردد. جشنواره سوم شامل 9 بخش اصلی خواهد بود که عبارتند از:

1. کنگره بین‌المللی

2. کارگاه‌های آموزشی تخصصی

3. نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان

4. فن‌بازار

5. کانون اندیشه و نوآوری

6. جایزه ملی

7. رویداد استارتاپ‌ها

8. بخش دانشجویی

9. بخش دانش‌آموزی

محتوای علمی جشنواره امسال بر 12 محور اصلی استوار است که عبارتند از:

1. فناوری های کاربردی در پژوهش‌های سلولهای بنیادی(Applied Technologies for Stem Cell Research)

2. سلول‌ایمنی‌درمانی(Immune Cell Therapy)

3. ژن‌درمانی و ویرایش ژنی(Gene Therapy and Gene Editing)

4. اندام‌واره‌ها در مدلسازی بیماری‌ها و تکوین(Organoids in Disease Modeling and Development)

5. پرتوانی و بازبرنامه‌نویسی(Pluripotency and Reprogramming)

6. زیست مواد‌ها و تجهیزات(Biomaterials and Devices)

7. مهندسی بافت(Tissue Engineering)

8. بانک سلولی(Cell Banking)

9. پیام‌رسانی سلولی و وزیکول‌های مشتق از سلول(Cell Signalling and Cell-Derived Vesicles)

10. کارآزمایی‌های بالینی و مداخلات مبتنی بر پزشکی بازساختی(Clinical Trials and Regenerative Medicine Interventions)

11. تجاری‌سازی محصولات مبتنی بر سلول و پزشکی بازساختی(Commercialization of Cell-Based and Regenerative Products)

12. مسائل اخلاقی، قانونی و اجتماعی(Ethical, Legal and Social Issues)