سمپوزیوم یکروزه ایمونوسل تراپی

به اطلاع دانشجویان استادان و سایر علاقمندان می رساند: پیشرفت های چشمگیر  در زمینه استفاده از سلول های ایمنی در دهه اخیر امیدهای فراوانی را در درمان بیماری های مزمن ایجاد نموده است از همین رو ستاد علوم و فن آوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری با همکاری دانشگاه های کشور و به منظور ارتقای دانش اساتید و دانش آموختگان این حوزه اقدام به برگزاری سمپوزیوم های مختلف در حوزه های گوناگون پزشکی نموده است در همین راستا این ستاد با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز (انستیتو سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی و مرکز تحقیقات سرطان ) اقدام به برگزاری "سمپوزیوم یکروزه ایمونوسل تراپی" در تاریخ 28 بهمن ماه 95درمجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی  شیراز نموده است توجه شما را به فراخوان این سمپوزیوم جلب می نمایم.