دیدار نوروزی ریاست واحدهای استان با استادان و کارکنان

در دومین روز پس از تعطیلات نوروزی ریاست واحدهای استان در جمع صمیمی اساتید و کارکنان دانشگاه که در محل مسجد النبی واحد منعقد گردیده بود شرکت نمود

دکتر کمالیان در این جلسه با تبریک سال نو به اهمیت نامگذاری سال جدید ذیل نظر منویات مقام عظمای ولایت بنام " اقتصاد مقاومتی ؛ اقدام و عمل " پرداخت  و ضرورت  تحقق اهداف سال جدید را به منظور مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی در تبیین اهداف مقدس نظام مهم دانست.

دکتر کمالیان افزود مطابق برنامه ششم دانشگاه در راستای  ارتقای همه جانبه   امیدواریم مرکز فن آوری سلامت  را تا دو ماه آینده مستقر نماییم و آمادگی داریم برنامه اصلی تجهیز ساختمان بیمارستان را طی دو مرحله شش ماهه در سال 95 به اقدام و عمل بگذاریم.کمالیان حرکت بسوی تحقق اقتصاد مقاومتی ؛ اقدام و عمل را ، حرکت بسوی توسعه یافتگی خواند و اضافه کرد : انشاالله اهداف دانشگاه را با همراهی دولت  در راستای مطالبات مقام معظم رهبری پیش ببریم .وی در خاتمه برای پیشرفت و ارتقای دانشگاه آرزوی سلامت و شادکامی نمود.