دیدار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از واحد زاهدان

دکتر محمدمهدی طهرانچی در سفر یک‌روزه به استان سیستان و بلوچستان به منظور بازدید از واحدهای دانشگاهی این استان، صبح روز پنجشنبه اول آبان ماه 98 بصورت سرزده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان دیدن نمود.

در ابتدای این سفر کوتاه ایشان با حضور در مزار شهدای گمنام و ذکر فاتحه  از مقام شامخ  شهدا تجلیل نمود. رئیس دانشگاه ازاد اسلامی ساعتی بعد از آن ، از دانشکده پزشکی و پرستاری و مامایی دیدن نمود.

طی این بازدید که رییس مرکز حوزه ریاست ، رئیس واحد زاهدان و جمعی از اساتید و معاونین ایشان را همراهی می نمودند مرکز مهارتهای بالینی (Skill Lab) کتابخانه تخصصی دانشکده پزشکی ، آموزش ، کلاس های درس و اتاق اساتید دانشکده مورد بازدید قرار گرفتند .

ساعاتی پس از ظهر،  دکتر طهرانچی از مجموعه آزمایشگاه های دانشکده پزشکی بازدید نموده و در جریان برگزاری آزمایشگاه فیزیولوژی رشته پرستاری با دانشجویان دیداری صمیمانه داشتند.