دکتر ولایتی: دانشگاه آزاد اسلامی باید در حوزه پزشکی بدرخشد

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آینده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي اميدوار کننده است و بسيار خوشبين هستيم و اين دانشگاه بايد در حوزه پزشکي بدرخشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی اکبر ولایتی در نشست استعدادهای درخشان حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي که روز سه شنبه ۲۸آذر در سالن همايش بيمارستان فرهيختگان برگزار شد، گفت: حوزه علوم پزشکي، حوزه مهمي است و بايد امکانات لازم را براي اينکه بتوانيم پاسخگوي نيازها باشيم، تهيه كنيم كه مهم ترين اين نيازها بيمارستان است.

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: باید بتوانیم سازوکاري ايجاد کنيم که با دستگاه هاي متصدي درمان همکاري بيشتري داشته باشيم، چرا که حوزه علوم پزشکي پر هزينه است و به طور ميانگين هر تخت بيمارستاني دو ميليارد تومان هزينه دارد و به تنهايي نمي توان از عهده اين هزينه ها برآمد.

دکتر ولایتی با بیان اینکه از زمانی که دانشگاه آزاد اسلامی، بیمارستان آموزشي و درماني ايجاد کرده است، فارغ التحصيلان آن درخشيده اند، اظهار داشت: يکي از محاسن رشته هاي پزشکي اين است که دو امتحان سراسري و مشترك براي دانشجويان اين رشته برگزار مي شود و آنجا معلوم مي شود كه هركسي چه قابليت هايي دارد و بدون گذر از اين دو آزمون كسي نمي تواند پزشك شود.

وی ادامه داد: با توجه به انگیزه‌هایی که در دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، استعدادهاي درخشان زيادي مي بينيم که موجب سربلندي دانشگاه آزاد اسلامي مي شوند و ما به پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي بسيار اميد داريم.

رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با ابراز امیدواری از حضور دکتر نفر به عنوان معاون پزشکي در دانشگاه آزاد اسلامي گفت: دکتر نفر از افراد تراز اول پزشکي است و به حوزه خود مسلط است، اميدواريم با اين فرصت موجود بتوانيم شاهد آن باشيم که دانشگاه آزاد اسلامي رتبه اول آزمون هاي پزشکي را داشته باشد و در حوزه پزشکي بدرخشد.

دکتر ولایتی تأکید کرد: رشته دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی هم کارنامه درخشانی دارد و امیدواريم همه رشته هاي پزشکي اين گونه باشد.

وی با بیان اینکه اکنون متقاضیان رشته های تجربی بیش از رشته هاي رياضي و علوم انساني شده است، گفت: با توجه به اين موضوع دانشگاه آزاد اسلامي بايد رشته هاي پزشکي و پيراپزشکي خود را گسترش دهد، تا بتواند از اين فرصت استفاده کند و پاسخگوي نياز متقاضيان تحصيل در اين رشته ها باشد.

نشست استعدادهای درخشان حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ارج نهادن به فعالیتهای برجسته دانشجویان مدال آور و صاحب رتبه در نهمین المپياد علمي دانشجويان علوم پزشکي کشور و همچنين ارتقاي انگيزش و افزايش روحيه رقابت سازنده در ميان دانشجويان گروه علوم پزشکي صبح امروز در سالن همايش بيمارستان فرهيختگان برگزار شد.

برگرفته از سایت: http://pezeshki.iau.ir