دفاع نخستین دانشجوی رشته پزشکی واحد زاهدان از پایان نامه

با تاییدات خداوند متعال نخستین دفاع از پایان نامه  مقطع دکترای عمومی دانشجویان رشته پزشکی با  جلسه دفاعیه  خانم پگاه رنجبری در سالن دفاع دانشکده پزشکی واحد برگزار شد. موضوع پایان نامه این دانشجو تحت عنوان: بررسی ارتباط بین سلامت روان با اضطراب مرگ در بیماران نارسایی احتقانی قلبی بیمارستان علی ابن ابیطالب علیه السلام  و خاتم الانبیاء( صلوات الله علیه و آله)  زاهدان با حضور استاد راهنما، اساتید مشاور ، هیات داوران وحضور افتخاری رئیس واحدهای استان سیستان و بلوچستان  در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در تاریخ 05/10/97تشکیل گردید در این جلسه پس از ارائه روند کار پایان نامه توسط دانشجوی  مذکور، اساتید محترم داور و همچنین راهنما و مشاور به بیان نقطه نظرات خویش پرداختند. در پایان دانشجوی نامبرده  به پرسش های مد نظر  اساتید داور و دانشجویان حاضر در جلسه پاسخ داد. سپس  با اجماع نظر ضمن برآورد نقاط ضعف و قوت پایان نامه ،  نمره عالی به پایان نامه خانم پگاه رنجبری تعلق گرفت.دکتر سلطانعلی میر ریاست واحد های استان سیستان و بلوچستان که در این جلسه بعنوان استاد داور افتخاری شرکت نمودند ضمن بیان حمایت جدی واحد  در حمایت و پیگیری مطالبات دانشجویان رشته پزشکی ، بر جدیت و اهتمام دانشگاه ازاد اسلامی در  اجرای برنامه های کوتاه مدت  به منظور دستیابی به افق چشم انداز ایجاد زمینه های  آموزشی و پژوهشی مورد انتظار و پیگیری تحقق اهداف بلند مدت زیر ساخت های رشته پزشکی تاکید کرد.

در این جلسه آقای دکتر محمد داوود محبی استاد راهنما ، آقای دکتر معین معاون علوم پزشکی استاد مشاور ، آقایان دکتر ثناگوی محرر و دکتر محسن خسروی اساتید هیأت داوران و خانم ها دکتر ملیحه غریبی معاون آموزشی و آزاده سارانی مدیر امور پژوهشی دانشکده پزشکی و جمعی از دانشجویان و والدین خانم رنجبری حضور داشتند.