دعوت به بازدید از http://jashnvareh.iau.ir

از دانشجویان محترم علوم پزشکی دعوت می شود به فوریت از سایت http://jashnvareh.iau.ir دیدن  نمایند

محور های جشنواره

جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در محورهاي پژوهش علوم پزشکی، آموزش علوم پزشكي، خدمات سلامت، توسعه زيرساخت¬هاي علوم پزشكي و بخش ويژه دانش‌آموختگان سالانه برگزيدگان خود را از ميان واجدان شرايط بعد از تایید هیات داوران انتخاب و جوايزي با عناوین گوناگون به ايشان اعطا خواهد كرد. عناوین بخش¬های مختلف در هر محور به شرح ذیل می باشد.

محور پژوهش

• محقق برتر
  • مقاله برتر
  • ابداع، اختراع و نوآوری
  • کتاب برتر
  • مراکز تحقیقاتی برتر
  • نشریه برتر
  • حامی پژوهش

محور آموزش

• استاد برتر
  • گروه آموزشی برتر
  • دفاتر و مراکز توسعه آموزش علوم پزشکی (EDO, EDC)

محور خدمات سلامت

• دانشگاههای مجری طرح دانشگاه سالم
  • بیمارستان ارتقا دهنده سلامت
  • پزشکان (اعضای هیئت علمی و غیر هیات علمی) ارتقا دهنده سلامت
  • کارکنان درمانی (غیر از پزشکان) ارتقا دهنده سلامت

اهداف سومین جشنواره علوم پزشكي لقمان حکیم

حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي ظرفيتهاي بالقوه‌اي در آموزش، پژوهش و توليد دانش در كشور و منطقه دارد.

سالانه ميزان قابل توجهي از فعاليتهاي پژوهشي در حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي در حال اجراست كه منجر به كسب رتبه برتر در رتبه‌بندي‌هاي بين المللي براي دانشگاه مي‌گردد.

همچنين حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاداسلامي به عنوان بزرگترين نهاد بخش غير دولتي نقشي بي‌بديل در ارتقاي آموزش پزشكي در كشور ايفا نموده است.

بستر مراكز درماني دانشگاه آزاد اسلامي مسئول ارائه خدمات سلامت به بخش قابل توجهي از جامعه هستند.

به منظور نهادينه‌سازي فرهنگ پژوهش در ميان اعضاي هيأت علمي و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامی و ترغيب دانشگاهيان به تكميل چرخه پژوهش از ايده تا عمل و خلق ثروت دانش‌بنيان، تشويق اعضاي هيأت علمي با نوآوري‌هاي آموزشي، تكريم فعالان عرصه ارائه خدمات و تقدير از دانش‌آموختگان برجسته در حوزه علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي ،  سومین  جشنواره علوم پزشكي این دانشگاه امسال به همت واحد دندانپزشکی در تاریخ 21 آذرماه برگزار می شود .

قوانین جشنواره

* شرکت در جشنواره ویژه اساتید و دانشجویانی است که در حوزه علوم پزشکی دانشگاه  آزاداسلامی به تدریس یا تحصیل اشتعال دارند.

* کاندیداها می توانند در تمام محورهای جشنواره شرکت کنند اما در هر حیطه فقط  در یک  محور حق انتخاب وجود دارد.

*  افراد برگزیده در جشنواره لقمان حکیم در طی سه سال گذشته ، مجاز به شرکت مجدد در همان آیتم سال قبل نمی­باشند ( این بند شامل واحد دانشگاهی، مراکز تحقیقاتی و گروه های آموزشی نمی شود)

*  در صورت عدم استفاده از Affiliation  دانشگاه آزاد اسلامی در اسناد ارسالی، درخواست داوری به صورت اتوماتیک حذف می گردد .

* منتخبین جشنواره تنها از اعضای هیات علمی یا دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هستند که در مستندات ارسالی آدرس دانشگاه و واحد خود را به درستی ذکر کرده باشند .

* کلیه مستندات ارسالی در محورهای مختلف توسط کارگروه تخصصی بررسی و نتیجه بررسی جهت تصمیم گیری نهایی به شورای علمی اعلام می گردد.

* کلیه واحدهای علوم پزشکی موظف به معرفی یک نفر رابط دبیرخانه جشنواره به منظور پیگیری کلیه امور هستند .

* کلیه سوالات در خصوص ثبت نام باید از طریق رابط معرفی شده از طرف واحد مربوطه از دبیرخانه جشنواره پیگیری شود.

* ارسال فرم­های ضمیمه برای تمامی شرکت کنندگان در جشنواره الزامی است و مدارک  شرکت کنندگان بدون ارسال فرم­های ضمیمه بررسی نخواهد شد.