دسترسی اعضاء هیات علمی و دانشجویان رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به دیتابیس Clinical Key

دفتر پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی سازمان مرکزی،  طی اطلاعیه ای از امکان دسترسی کلیه اعضای هیات علمی و دانشجویان رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به مقالات و کتاب های روز دنیا در زمینه پزشکی به صورت رایگان در دیتابیسClinical Keyخبر داد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- بر طبق این اطلاعیه، اعضای هیات علمی و دانشجویان مشغول به تحصیل در واحدهای مجری علوم پزشکی، بایستی ابتدا از طریق اینترنت واحد مربوطه با ایمیل خود در سایت مذکور ثبت نام نماید. لازم به ذکر است فرد تنها در صورتی قادر به دسترسی به دیتابیس در خارج از محیط دانشگاه یا بیمارستان خواهد بود که با ایمیل دانشگاهی در این دیتابیس ثبت نام کرده باشد. بدین منظور اعضاء هیات علمی و دانشجویان می بایست جهت ثبت نام در دیتابیس Clinical Keyاز آدرس ایمیل وابسته به دانشگاه اسلامی استفاده نمایند تا امکان دسترسی در محیط خارج از دانشگاه و یا بیمارستان نیز فراهم شود.

این پایگاه شامل بخشی ازمجلات و کتاب های پایگاه mdconsultو sciencedirectمی باشد. دربرگیرنده ۴۹۷ مجله، ۹۰۴ کتاب، بیش از یک و نیم میلیون تصویر پزشکی و بیش از ۱۱۰۰۰ ویدئو، کارآزمایی های بالینی، اطلاعات دارویی، راهنماها، آموزش بیمار وEBM  (پزشکی مبتنی بر شواهد) می باشد.

لینک دسترسی به پایگاه : ClinicalKey

برای مشاهده ویدئوی آموزشی این پایگاه به لینک فوق مراجعه نمایید: