جلسه هم اندیشی فرهنگی این هفته در دانشکده پزشکی برگزار شد. ‏

در پی تدوین الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت، که در آن اهمّ مبانی و آرمان‌های پیشرفت و اُفق مطلوب کشور در پنج دهه آینده ترسیم و تدابیر مؤثر برای دستیابی به آن طراحی شده است، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دستگاهها، مراکز علمی، نخبگان و صاحب‌نظران را به بررسی عمیق ابعاد مختلف سند تدوین‌شده و ارائه نظرات مشورتی جهت تکمیل و ارتقای این سند بالادستی فراخواندند

ایشان همچنین مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را موظف کردند که با مشورت مراجع مندرج در ابلاغ، نظرات و پیشنهادهای تکمیلی را دقیقاً بررسی و بهره‌برداری کند و نسخه‌ی ارتقاء یافته الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را حداکثر ظرف دو سال آینده برای تصویب و ابلاغ ارائه نماید، به‌طوری‌که از ابتدای قرن پانزده هجری شمسی اجرای این الگو با سرعت مطلوب آغاز و امور کشور بر مدار آن قرار گیرد.

از اینرو در سلسله نشست های فرهنگی دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان ، جلسه هم اندیشی  فرهنگی  دوشنبه 28 آبان  دردانشکده پزشکی برگزار شد.موضوع  این جلسه که بنا به اهمیت فراخوان رهبر معظم انقلاب به ارتقای الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت  اختصاص داشت مقرر گردید تا ،  طی جلسات مستمر  روزهای دوشنبه هرهفته اساتید دانشکده پزشکی و نهاد معظم رهبری  دانشگاه  در پی تدوین الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت، نظرات کارشناسی شده خویش را  از تدابیر شماره 35  تا 41 که به مباحث سلامت و بهداشت جامعه مرتبط است جهت تکمیل و ارتقای این سند ارائه دهند.ذیلأ این تدابیر منعکس می گردد.

35- تامین امنیت و ایمنی غذا و ترویج تغذیه سالم و ارتقای ساز و کار های نظارت بر تولید و توزیع مواد غذایی و مصرفی

36-پوشش همگانی مراقبت ها و خدمات و توزیع عادلانه منابع حوزه سلامت

37- همکاری بین بخشی و مشارکت نظام مند مردمی در ارتقای سلامت با اولویت پیشگیری و کنترل عوامل تهدید کننده

38-تنظیم نرخ باروری در بیش از سطح جایگزینی