ثبت نام کنندگان استعدادهای درخشان کارشناسی ارشد وزارت بهداشت

بنام خدا

به اطلاع می رساند زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 96(سال تحصیلی 97-96) رشته های گروه پزشکی وزارت بهداشت  تا 92/12/15 خواهد بود. دریافت دفترچه راهنما و ثبت نام از طریق پایگاه سنجش آموزش پزشکی به نشانی http://sanjeshp.irامکانپذیر است زمان برگزاری آزمون نیز 22و 23 تیرماه 96 خواهد بود.

نظر به اینکه در آزمون سال 96 تغییراتی در چگونگی پذیرش متقاضیان استفاده از آیین نامه " تسهیل ادامه تحصیل دانشحویان رتبه برتر در مقاطع بالاتر " استعدادهای درخشان با آزمون و بدون آزمون صورت پذیرفته است ، نکات زیر به اطلاع متقاضیان واجد شرایط می رسد:

1-      کلیه واجدین شرایط می بایست دفترچه راهنمای ثبت نام و اطلاعیه های بعدی مرکز سنجش آموزش پزشکی را مطالعه کنند.

2-      کلیه متقاضیان استعدادهای درخشان با آزمون و بدون آزمون الزامأ می بایست همزمان با سایر داوطلبان طی اسفند ماه 95 ثبت نام  را انجام داده و کد رهگیری دریافت کنند.

3-      متقاضیان بدون آزمون ، بر خلاف دروه های گذشته ، می بایست همزمان با داوطلبین عادی و استعدادهای درخشان با آزمون ، در زمان تعیین شده طبق جدول زمانبندی دفترچه راهنمای ثبت نام برای انتخاب رشته شهر محل ، اقدام نمایند.

4-      متقاضیان استعدادهای درخشان بدون آزمون براساس ابلاغ 500/1179 – 95/3/24 معاون محترم آموزشی ، فقط مجاز به انتخاب رشته های هم نام می باشند. در غیر اینصورت می بایست از شرایط با آزمون استفاده کنند. جدول رشته های هم نام نیز قبلأ طی نامه د/519/116 – 95/9/7 به معاون محترم کلیه دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور اعلام شده بود.