تمدید ثبت نام المپیاد دانشجویان علوم پزشکی

تمدید مهلت ثبت نام نهمین المپیاد دانشجویی رشته های علوم پزشکی :

دانشجویان واجد شرایط حداکثر تا روز سه شنبه 5 بهمن ۱۳۹۵ فرصت دارند به دبیرخانه استعدادهای درخشان دانشگاه  یا  به دفاتر گروه های آموزشی  یا به آموزش دانشکده  خانم لیاقت مراجعه کنند.  علاقمندان ضمن نامنویسی نسبت به تعیین حیطه مورد نظر خود نیز اقدام نمایند نهمین المپیاد دانشجویی سال 96 در 5 حیطه : استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، فلسفه در پزشکیو آموزش پزشکیبرگزار می گردد.

دانشجویان رشته پزشکی مقطع دکتری حرفه ای که آزمون جامع علوم پایه را گذرانده اند و نیز دانشجویان مقطع کارشناسی تمامی رشته ها در دانشگاه های علوم پزشکی می توانند در این دوره از المپیاد شرکت کنند.

نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور تابستان ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد.

هدف برگزاری المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی تلاش در جهت جنبش نرم افزاری و رسیدن به چشم انداز ۲۰ ساله، شناسایی افراد مستعد علمی، ترغیب و تشویق افراد مستعد علمی، جهت دهی به فعالیتهای علمی فوق برنامه، ایجاد روحیه و نشاط علمی و تبادل فرهنگی بین دانشگاهی است.