تبریک نوروز .......تقارن نیک روز بازگشایی دانشگاه در بهار 1397با خجسته روز جهانی بهداشت

شعار روز جهانی بهداشت "پوشش همگانی سلامت: برای همه، در همه جا"

نوبهار آمد و گل سرزده، چون عارض یار

ای گل تازه، مبارک به تو این تازه بهار

در آستانه روز جهانی بهداشت (7 آوریل) که مزین به بازگشایی مجدد دانشگاه در آغاز سال 1397 و بهار طبیعت شده است  را به همه دانشجویان عزیز و استادان محترم تبریک عرض می کنم.

شعار روز جهانی بهداشت امسال  "پوشش همگانی سلامت: برای همه، در همه جا" تعیین شده است که  در راستای هدف اصلی سازمان یعنی سلامت برای همه قرار دارد.

درسال 1948 میلادی، در نیویورک، نخستین اساسنامه کنفرانس بین المللی بهداشت از سوی سازمان بهداشت جهانی تدوین شد.

رسالت روز جهانی بهداشت، بالا بردن آگاهی عموم مردم جهان، درباره موضوع خاص بهداشتی است که سازمان بهداشت جهانی ( WHO) آن را در رأس اولویت های بهداشتی سال قرار داده است.

هدف این سازمان ، فراهم کردن حداکثر امکانات بهداشتی و سلامتی برای کلیه انسان های روی زمین است، به دنبال این هدف، سازمان، برنامه های زیادی را به مرحله اجرا می گذارد تا زمینه مساعدت کشور ها را برای تقویت بهداشت عمومی خود فراهم کند .

یکی از موانع بزرگ در بهبود وضع بهداشت در دنیا کمبود اشخاص متخصص می باشد . سازمان بهداشت جهانی برای رفع این مشکل ، دوره های مطالعاتی و کارآموزی و تعلیم و تکمیلی در سرتاسر جهان تشکیل داده است.

از سال 1948 میلادی به بعد، همه ساله چنین روزی به عنوان روز جهانی سلامت شناخته می‏شود. گفته می‏شود که نام‏گذاری این روز توسط دکتر محمد حسین حافظی، رئیس هیات نمایندگی ایران در کنفرانس نیویورک، به صورت پیشنهادی در 12 آگوست 1946 صورت گرفته است.

در سال 1948 میلادی، در نیویورک، نخستین اساسنامه کنفرانس بین المللی بهداشت از سوی سازمان بهداشت جهانی تدوین شد.

تصویر عکس خبر نقاشی خانم فاطمه تبریزی از ایران  برنده جایزه مسابقه نقاشی سازمان بهداشت جهانی در گروه سنی 16 تا 18 سال است.