بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی‏

بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی 21 آذرماه و به طور همزمان در تمامی واحدهاهی دانشگاهی  از جمله واحد زاهدان برگزار می شود

بدین مناسبت کلیه کلاس های تئوری و آزمایشگاهی دانشکده پزشکی و دانشکده پرستاری  از ساعت 10 صبح الی 11:30 ظهر همان روز تعطیل می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بخش کتبی بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی ویژه استادان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان 21 آذرماه ساعت 10 صبح و به طور همزمان در تمامی واحدهاهی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

دانشجویان در این دوره از مسابقات در 10 رشته شامل تفسیر قرآن کریم، ترجمه قرآن کریم به زبان انگلیسی، ترجمه قرآن کریم به زبان فارسی، زندگانی چهارده معصوم(ع)، زندگانی پیامبر(ص)، نماز، احکام برادران، احکام خواهران، آشنایی با نهج البلاغه، زیارت عاشورا و جامعه کبیره با یکدیگر به رقابت می پردازند.

استادان و اعضای هیأت علمی نیز در سه رشته شامل احکام، نماز و زندگانی چهارده معصوم(ع) رقابت می کنند.