بهره برداری از بیمارستان 96 تختخوابی واحد زاهدان در آینده ای نزدیک

در حاشیه مراسم افتتاح نخستین کلینیک شبانه روزی سلامت واحد زاهدان، معاون علوم پزشکی واحد زاهدان از راه اندازی و بهره برداری از بیمارستان 96 تختخوابی واحد همزمان با رسیدن دانشجویان رشته پزشکی این واحد به مرحله اینترنی خبر داد.

دکتر عباسعلی معین انگیزه افتتاح کلینیک سلامت فرهیختگان واحد زاهدان را ضرورت و اهمیت حوزه سلامت در استان سیستان و بلوچستان و کمبود تخت و تجهیزات بیمارستانی دانست و اظهار کرد: «نیاز است که مراکز بهداشتی، کلینیکهای سلامت و حتی بیمارستانهای آموزشی، درمانی و پژوهشی هم در سطح شهر زاهدان و هم در دیگر شهرستانهای استان سیستان و بلوچستان راهاندازی و در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گیرد.»

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افزود: «خوشبختانه با هدف کاهش مشکلات سلامت در استان، نخستین مرکز شبانه‌روزی با عنوان کلینیک سلامت فرهیختگان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان افتتاح شد.»

وی  ابراز امیدواری کرد با توجه به امکانات و توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و همکاریهای انجام شده بین وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاههای سطح استان، در آیندهای نزدیک شاهد توسعه رشتههای علوم پزشکی در مقاطع دکترای عمومی مثل داروسازی، دندانپزشکی و تاسیس همه رشتههای کارشناسی در حوزه سلامت باشیم.

دکتر معین درباره فعالیت کلینیک سلامت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان عنوان کرد: «فعالیت کلینیک سلامت فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به صورت شبانهروزی است که در این راستا پزشک عمومی در سه شیفت صبح، عصر و شب مستقر، یک متخصص داخلی و متخصصهایی چون مامایی، دندانپزشکی و دیگر گروههای پزشکی در شیفت صبح و عصر آماده ارائه خدمات به مردم استان هستند.»

معاون علوم پزشکی افزود: «اکنون کلینیک دندانپزشکی در سطح عمومی دایر است و مرکز مشاوره و فیزیوتراپی نیز در این قسمت راه‌اندازی شده که با حضور نیروهای کارآمد و توانمند خدماتی در سطح عالی به مردم ارائه میشود.»

وی با اعلام اینکه در آیندهنزدیک کلینیکهای مادر و کودک هم راهاندازی میشود، افزود: «مهمترین برنامهی آینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان که در سال 95 عملیاتی میشود، افتتاح بیمارستان 96 تختخوابی است.»