برگزاری پانزدهمین آزمون کشوری صلاحیت بالینی دانشگاه آزاد اسلامی

پانزدهمین دوره آزمون کشوری صلاحیت بالینی همزمان با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در هفت واحد دانشگاه آزاد  اسلامی (تهران،ساري،نجف آباد،مشهد،تبريز،اردبيل،شاهرود)با ۳۷۴متقاضي صبح   پنجشنبه مورخه ۹۸/۲/۵ برگزار شد.
در  نجف اباد ۵۷نفر ، تهران ۸۵نفر،ساری ۴۸نفر ،تبریز ۳۶نفر ،اردبیل ۵۱نفر،مشهد ۶۷نفر، و شاهرود ۳۰شرکت کننده داشت.39 نفر از دانشجویان رشته پزشکی عمومی شرکت کننده در واحد مشهد از دانشکده پزشکی  دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان  بودند که  با سرپرستی خانم دکتر غریبی سرپرست دانشکده پزشکی جهت آزمون صلاحیت های بالینی به واحد مشهد اعزام شدند.

آزمون صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی عمومی  اردیبهشت ماه 98  شامل ۱۴ایستگاه مهارت های عملی و ۲ایستگاه استراحت بود. گفتنی است از ۱۴ایستگاه اصلی، ۷۰درصد ایستگاه ها دارای سوالات حیاتی(Critical) و ۳۰درصد ایستگاه ها غیرحیاتی(NonCritical) بود.
مهلت اعتراض به آزمون تا ساعت ۱۰روز یکشنبه ۸اردیبهشت ۱۳۹۸و زمان رسیدگی به اعتراض های رسیده تا سه شنبه ۱۰اردیبهشت ۱۳۹۸می باشد. شایان ذکر است: تمرات کسب شده داوطلبان در هر ایستگاه به دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی ارسال خواهد شد.

دیدگاه‌ها

تصویر mediau