برگزاری نخستین آزمون صلاحیت های بالینی واحد زاهدان و نوزدهمین آزمون OSCE کشوری

با استعانت از ذات اقدس باریتعالی  نخستین آزمون سنجش مهارت های بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان با تلاش و پیگیری معاونت علوم پزشکی استان  و همراهی ریاست واحد معاون اداری و مالی  حراست و روابط عمومی واحد زاهدان در تاریخ 17 بهمن ما98 برگزار گردید. تعداد دانشجویان شرکت کننده در این آزمون مشتمل بر 24 نفر از واحد زاهدان و با تعداد 4 نفر از واحد قشم بصورت مهمان جمعا 29 نفر بودند. دکتر افشار فوق تخصص اورولوژی بعنوان نماینده دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی از سوی وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی بر اجرای این آزمون نظارت داشتند.

با پشتیبانی مدیریت اجرایی و علمی آزمون تعداد ایستگاه ها 15 عدد انتخاب شده بوداعضای کمیته علمی مشروحه ذیل با حضور به موقع در جلسه آزمون با بیمارنما ها آشنا و نکات مورد نظر را راهنمایی نمودند سپس دانشجویان به دو گروه 15 و 14 نفره تقسیم گروه نخست وارد سالن شده  و در ایستگاه هایی که قبلا شماره ایستگاه بطور انفرادی به هر دانشجو داده شده بود استقرار یافتند. با پخش  قرآن و سرود ملی و آرزوی توفیق و پیروزی دانشجویان آزمون راس ساعت8:30  آغاز گشت  گروه دوم در قرنطینه یک  مستقر شدند.آزمون گروه اول در ساعت مقرر پایان یافت ودر  وقت بین  استراحت  دو گروه ،آقای دکتر سلطانعلی میر ریاست  دانشگاه آزاد اسلامی بهمراه دکتر مهربان رئیس منطقه 14 و معاون اداری و مالی دکتر رخشانی و به میزبانی آقای دکتر ساروی معاون علوم پزشکی استان   با حضور در دانشکده پزشکی  از روند برگزاری آزمون بازدید نموده و با هر یک از همکاران و ایستگاه های آزمون آشنا شدند. دکتر میر پس از حضور دانشجویان گروه دوم در سالن در جمع ایشان سخنانی را در باره  اهتمام و جدیت واحد زاهدان در توجه به رشته پزشکی  ایراد نمود سپس با اعلام شروع آزمون توسط  سیستم صدا ،  گروه دوم وارد ایستگاه های مورد نظر شدند  ودر ساعت 12:10 آزمون به پایان رسید.متخصصینی که در این امتحان بعنوان آزمونگر کمیته علمی  دانشکده پزشکی را همراهی نمودندعبارت بودند از : آقایان دکتر بیات ، دکتر گلوی ،دکتر بهاروند دکتر کیوانی دکتر ساروی دکتر لرستانی  آقای دکتر  صفایی  خانم دکتر ضیایی ، خانم  دکتر عدالتیان خانم دکتر پورکمالی خانم دکتر نادری خانم دکتر قیاسی.

لازم به ذکر است برگزاری این آزمون از چندماه قبل با تلاش های آقای دکتر ساروی بعنوان سازمان دهنده تیم اجرایی  و کمیته علمی آزمون سنجش مهارتهای بالینی  ضمن ایجاد همدلی و همراهی معاونین گوناگون و معاضدت ریاست واحد ،  دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان  مفتخر به ارائه اولین آزمون صلاحیت های بالینی خود گشت . دانشجویان شرکت کننده در آزمون ضمن استقبال از این میزبانی ، با اشاره به مشکلات و هزینه های عدیده ای که در آزمون های شهرهای مختلف می پرداختند از تلاش های  واحد زاهدان در برگزاری موفق آزمون تشکر نمودند و مراتب رضایت خود را از عملکرد کمیته های اجرایی و علمی آزمون ابراز داشتند.