برگزاری جشن دانش آموختگی سومین دوره پزشکی ورودی های 92

در عصر روز چهارشنبه 29 مرداد ماه 99 با حضور ریاست دانشگاه جناب آقای  دکتر میر ، آقای دکتر کرمان ساروی معاون علوم پزشکی استان دکتر دولتی معاون فرهنگی و دانشجویی و بیست و هشت نفر از دانشجویان رشته پزشکی ورودی 92 مراسم جشن دانش آموختگی این عزیزان برگزار گردید در این مراسم  آقای دکتر ساروی  ضمن ارج نهادن به همسنگران و همکاران خود که درعرصه تلاش در جبهه سلامتی و درمان به فیض شهدات رسیده اند با دقایقی سکوت فضای سالن آمفی تاتر دانشکده پزشکی را معطر به عطر شهدا نموده موجب تألمات روحی همکاران دانشجو و فارغ التحصیل شدند این اقدام آقای دکتر ساروی با  همراهی مشارکت و  همدلی  فارغ التحصیلان و حضار به اوج احساسات انسان دوستانه و جهادی رسید تا آنجایی که در هنگام ترک سن مورد تشویق زاید الوصوفی قرار گرفت. دکتر ساروی با خطاب قرار دادن دانش آموختگان  جوان پزشک دانش آموخته دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان  گفت : با افتخار امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان مدافعین سلامت را با دعای خیر بدرقه می کند تا به عرصه خدمت به خلق  و  جامعه وارد  شوند. بنده ضمن تبریک به این همکاران عزیزم شیر زنان و دلاور مردان پزشک جوانان فرهیخته کشور عزیز اسلامی ام  ایران از خداوند متعال خواستارم همه شما در تمام مراحل و جوانب زندگی پیروز موفق و سربلند باشید. در ادامه  با حضور اعضای هیات رئیسه  بر روی سن لوح یادبود به هر یک از  دانش آموختگان اعطا گردید و سپس سوگند نامه پزشکی توسط  آقای دکتر ساروی قرائت و دانش آموختگان پزشکی متن آنرا تکرار نمودند.