برگزاری بیست و دومین آزمون صلاحیت های بالینی رشته پزشکی

به حول و قوه الهی بیست و دومین آزمون صلاحیت های بالینی و دومین آزمون مستقل OSCE رشته پزشکی طی صبح روز پنجشنبه 99/05/2 با رعایت پروتکل های بهداشتی و حداقل تعداد داوطبان در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور اعضای کمیته علمی و اجرایی امتحان برگزار گردید.

متعاقب برگزاری  موفق  نخستین آزمون صلاحیت های بالینی در بهمن ماه سال 1398 دبیرخانه آموزش پزشکی وزارتخانه بهداشت درمان آموزش پزشکی ، مجوز تشکیل جسات  آزمون هایOSCE  دانشجویان  رشته پزشکی را به معاونت علوم پزشکی اسیتان سیستان و بلوچستان واگذار کرد این  موضوع را آقای دکتر سلطانعلی میر در افتتاحیه این آزمون  خبرساز نمود. رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در ادامه افزود ، توانمندی شایستگی و مدیریت سازمانی  حوزه معاونت علوم پزشکی به انضمام  پشتیبانی و  هماهنگی مجموعه دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان موجبات این دلگرمی و انبساط خاطر وزارت خانه را آنچنان در پی داشت که  باعث تقویض اختیار برگزاری آزمون های صلاحیت بالینی به واحد زاهدان شده است. دکتر میر در پایان سخنان خود گفت  ضمن آرزوی  صحت و سلامتی دانشجویان رشته پزشکی و شرکت کنندگان در این آزمون که در آستانه دانش آموختگی قرارد دارند ، ورود شما را به حیطه ارائه خدمات پزشکی به آحاد جامعه و خدمت در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی  تبریک میگویم.

آزمون صلاحیت های بالینی دوم مرداد 99 با شرکت تعداد 14 دانشجوی پزشکی که در شرف فارغ التحصیلی قرارداشتند برگزار گردید. این آزمون را  جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی حوزه معاونت علوم پزشکی استان و برخی از متخصصین  پشتیبانی علمی  نمودند.