برگزاری آزمون جامع علوم پایه پزشکی

به همت و تلاش معاون آموزشی دانشکده پزشکی همزمان با دانشکده های پزشکی سطح کشور پنجاه و چهارمین امتحان جامع علوم پایه در دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد

آزمون جامع علوم پایه که در واقع مجوز ورود دانشجویان رشته های پزشکی، دندانپرشکی و داروسازی به مرحله بالینی و کارورزی است، تا دو سه سال پیش منحصرا از سوی وزارت بهداشت در دانشگاههای علوم پزشکی تحت پوشش این وزارتخانه برگزار می‌شد اما در سال های اخیر به جهت جایگاه علمی و برجسته و قابل اعتنای دانشگاه آزاد اسلامی در علوم پزشکی و حضور استادان صاحب نام در این حوزه تخصصی، به عنوان یک قطب مستقل در دانشگاه آزاد اسلامی نیز برگزار می شود.

در این امتحان بیش از 40 نفر از دانشجویان رشته دکتری  عمومی پزشکی واحد زاهدان حضور داشتند که  چنانچه نتوانند از این آزمون با موفقیت عبور کنند می بایست 6 ماه دیگر مجددا در همین آزمون شرکت و در صورت قبولی امکان ورود به دوره های بالینی و کارورزی را خواهند یافت.