بازدید معاون علوم پزشکی سازمان مرکزی از واحد زاهدان

در خجسته روز چهارشنبه 4 دیماه 98  واحد زاهدان به استقبال حضور گرم آقای دکتر نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شتافت.

آقای دکتر نفر طی سفری یک روزه به بررسی استعدادها ، توانایی ها و مشکلات واحد زاهدان پرداخت این بازدید که  که با حضور مدیران اجرایی آن معاونت از دو روز قبل پشتیبانی شده بود ، دستاوردهای ارزنده ای داشت که در صورتجلسه ای تثبیت گشت. در مهمترین بخش و نخستین برنامه بازدید  آقای دکتر محسن نفر  مهمان دانشجویان  ممتاز و استعدادهای درخشان رشته های پزشکی و علوم پزشکی بود.طی این ملاقات که در سالن علامه مجلسی حوزه دفتر ریاست واحد زاهدان برگزار شد . دانشجویان در محیطی صمیمی و منحصرا به حضور معاون علوم پزشکی و آقای رستگارزاده رئیس دفتر معاونت خدمات سلامت دانشگاه آزاد اسلامی به بیان پیشنهاداتی در ارتقای آموزش  علوم پزشکی و مسائل حرفه ای رشته خود پرداختند.

در ادامه آقای دکتر نفر با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی با ذکر فاتحه از مقام شامخ شهدا  تجلیل نمود

در ادامه ایشان ضمن حضور در  معاونت علوم پزشکی استان از ساختمان دانشکده های پزشکی و علوم پزشکی به ویژه از سالن OSCE و Skill Lab و سالن همایش های رازی دانشکده پزشکی بازدید نمودند.

معاون علوم پزشکی سازمان مرکزی دانشگاه ازاد اسلامی سپس بهمراه  اعضای هیات رئیسه  واحد زاهدان به منظور بررسی فیلد بالینی دانشجویان دروره استاژر و اینترن  به بیمارستان تامین اجتماعی 256 تختخوابی زاهدان عزیمت نموده و بعد از آن  درجمع اساتید بالینی و اعضای هیات علمی علوم پایه  پزشکی و پیراپزشکی شرکت نمود.

طی این جلسه ایشان ضمن استماع گزارشی کوتاه از معاون علوم پزشکی استان  سیستان و بلوچستان از چگونگی فرآیند های آموزش بالینی در بخش های زنان و زایمان داخلی جراحی  و اطفال از زبان اعضای هیات علمی نیمه وقت گزارشاتی دریافت نمود و سپس به ضرورت تکمیل آمار زایمانی دانشجو.یان مامایی و پزشکی اشاره نمود و افزود وجود بیمارستان نیاز ضروری اجرای برنامه آموزشی و پژوهشی رشته های علوم پزشکی است صرف تنها وجود بیمارستان به تنهایی جهت برقراری دوره های آموزشی کفایت  نمی کند آنچه در راستای بهره برداری از بیمارستان اهمیت دارد وجود اعضای هیات علمی جهت ساماندهی آموزش پزشکی است.سپس اعضای هیات علمی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در افزایش راندمان آموزشی عرصه بالینی پرداختند و ضمن ارائه مشکلات مورد نظر راهنمایی  هایی را از آقای دکتر نفر دریافت نمودند.

طی این جلسه رسیدگی و بررسی برخی از مشکلات به ارائه گزارش و پیگیری از سوی سازمان مرکزی  در دبیرخانه آموزش پزشکی وزارتخانه بهداشت درمان و آموزش پزشکی موکول گشت.

آقای دکتر نفر پس از بازدید از بیمارستان در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان شرکت نمود و مهمان وپژه  این نشست گردید. طی این مراسم آقای دکتر کرمان ساروی معاون علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان با خوشآمدگویی به اقای دکتر محسن نفر ، ضمن ارائه آماری ازافزایش تعداد  دانشجویان شاغل به تحصیل  و  اعضای هیات علمی جذب شده طی نه ماه اخیر در حوزه معاونت علوم پزشکی ،  به بررسی دستاوردهای توسعه آموزش بالینی ، افزایش عملکرد در اختصاص  بودجه ، و اقدامات تکمیلی در توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی مانند آمادگی برگزاری نخستین دوره صلاحیت های بالینی   و افزایش  امکانات  رفاهی دانشجویان در خوابگاه ها و  بیمارستان های طرف قرارداد و سهولت رفت و آمد دانشجویان با  برنامه ریزی بهینه از سرویس رفت و آمد دانشجویی پرداخت و افزود .به همت و تلاش هیات رئیسه حوزه معاونت علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان در حال ارتقای سطوح عملکردی در حیطه آموزش وپژوهش است و امید دارد تا تحقق سند چشم انداز علوم پزشکی ، تغییرات ساختاری مهمی در اینخصوص ارائه دهد..