ایجاد شبکه تحقیق و ساماندهی موضوعات پایان نامه

قابل توجه اعضای محترم هیأت علمی ، دانشجویان  گرامی و پژوهشگران ارجمند:

تهيه منظومه چهار برنامه علمي حوزه سلامت دندانپزشكي، پزشكي، داروسازي، پرستاري و مامايي) توسط دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران با همكاري معاونت علوم پزشكي (

با عنایت به دستور ریاست عالیه دانشگاه مبنی بر ایجاد شبکه تحقیق و ساماندهی موضوعات پایان نامه / رساله های دانشجویان در قالب طرح پایش (پژوهش اثر گذار یکپارچه  شبکه ای در دانشگاه ازادا اسلامی) معاونت علوم پزشکی دانشگاه ازاد اسلامی بعنوان واحد پیشرو اقدام به تهیه و تدوین چهار برنامه علمی براساس چالش ها و مشکلات جاری کشور در حوزه سلامت با عناوین ذیل نموده است:

1- ارتقای سلامت دهان و دندان

2- سلامت ( بار بیماری ها ، مرگ و میر و سال های از دست رفته عمر)

3- منظومه جامع موضوعات تحقیقاتی علوم دارویی و غذایی

4- ارتقای مراقبت و درمان پرستاری و مامایی

برنامه های علمی تدوین شده مشتمل بر42 چالش در حوزه سلامت کشور و بالغ بر دو هزار زمینه پژوهشی می باشد که در وبگاه دفتر توسعه آموزش حوزه علوم پزشکی دانشگاه به نشانی http://pajoohesh.pezeshki.iau.irقرارگرفته است .

لازم به ذکر است برنامه های فوق بصورت پویا مورد بررسی و به روز رسانی قرار گرفته و توسط دبیرخانه محترم پایش دانشگاه در سامانه مربوطه بارگزاری خواهد شد.