افتتاح دانشکده پزشکی به دست ریاست دانشگاه آزاد اسلامی

دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان که کلنگ زنی آن در سال 89 از سوی آیت‌الله سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان انجام شده بود،  به دست دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد.

دکتر میرزاده که برای شرکت در یازدهمین جلسه هیات امنای استان سیستان و بلوچستان به این استان سفر کرده بود، بعد از ظهر 11 اردیبهشت به همراه آیت الله سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان، دانشکده پزشکی واحد زاهدان را افتتاح کرد.

این دانشکده با متراژ 6هزار و 400 مترمربع دارای 20 کلاس درس با ظرفیت 75 نفر، 59 اتاق، کارگاه و آزمایشگاه، مرکزosce، مرکز مهارت های بالینیSkill Lab، سالن همایش های رازی با ظرفیت 120 نفر، کتابخانه، سالن مطالعه و بخشهای اداری است.

آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و مرکز مهارت‌های بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان کاملاً تجهیز و به‌روز شده است.