اعلام زمانبندی انتخاب واحد در نیمسال اول 1400-1399

با ابلاغ دستورالعملی تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹برای دانشجویان رشته های غيرپزشکي، گروه علوم پزشکي و دامپزشکي دانشگاه آزاد اسلامي اعلام شد.

به گزاش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر، دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسي و کشاورزي و دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي با صدور دستورالعملي تقويم آموزشي سال تحصيلي ۱۴۰۰-۱۳۹۹جهت دانشجويان رشته هاي غيرپزشکي، گروه علوم پزشکي و دامپزشكي دانشگاه آزاد اسلامي را به روساي استان‌ها، واحدها، مراكز آموزشي و معاونت آموزش هاي عمومي و مهارتي اين دانشگاه اعلام كردند.

در این دستورالعمل تأکید شده با برنامه ریزی دقیق و اطلاع رسانی بموقع به اعضای هيأت علمي و دانشجويان، ترتيبي اتخاذ شود تا برنامه ثبت نام و شروع کلاس هاي درسي در زمان هاي پيش بيني شده صورت گيرد.

براساس این دستورالعمل، سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹در دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۵شهریور ماه سال جاری آغاز و ۲۱مردادماه سال ۱۴۰۰پایان مي يابد. شرح کامل زمان ثبت‌نام، شروع و پايان نيم‌سال و زمان امتحانات سال تحصيلي ۱۴۰۰-۱۳۹۹به شرح زير است:

نیمسال

ثبت نام و انتخاب واحد