اطلاعیه : نکاتی که قبل از آزمون علوم پایه در نظر داشته باشید

اطلاعیه حوزه معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص برگزاری امتحان علوم پایه

با توجه به برگزاری آزمون علوم پایه رشته دکتری حرفه ای پزشکی در مورخ 19 اسفند ماه سال 1395 مراتب زیر به اطلاع دانشجویان محترم رسانده می شود:

1-      حد نصاب نمره قبولی در آزمون علوم پایه بر اساس 70% میانگین مجموع نمرات 5 % اول کلیه دانشگاه های علوم پزشکی کشور توسط شورای آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی محاسبه می گردد

2-      کلید کلیه سئوالات امتحان در تاریخ 95/12/19 در سایت قرار خواهد گرفت.

3-      مهلت ارسال اعتراض به کلید اولیه فقط بصورت اینترنتی از تاریخ 95/12/19 تا پایان وقت اداری 95/12/21 می باشد و اعتراضاتی که خارج از تاریخ یاد شده و یا بصورت غیر اینترنتی ارسال گردد ، قابل رسیدگی نخواهد بود.

4-       وظیفه پاسخگویی به سوالات مرتبط با آزمون برعهده واحدهای همکار بوده و دانشجویان به هیچ وجه مجاز نیستند به مرکز قطب مجری ازمون ( سازمان مرکزی ) مراجعه نمایند.

5- دانشجویان محترم یک روز قبل از امتحان علوم پایه پزشکی جهت اخذ کارت ورود به جلسه به دفتر معاون آموزشی دانشکده پزشکی مراجعه فرمایند.

6- دانشجویان محترم از آوردن هرگونه وسایل ارتباطی الکترونیکی ، دستگاه های حافظه دار به جلسه امتحان خودداری نمایند.

7- همراه داشتن کارت شناسایی معتبر یا کارت دانشجویی در جلسه امتحان ضروری است.