اطلاعیه داوطلبان ذخیره رشته های علوم پزشکی ‏

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص داوطلبان ذخیره رشته های علوم پزشکی اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پیرو اطلاعیه شماره 2 مرکز سنجش و پذیرش در خصوص آن دسته از داوطلبان ذخیره اعلام شده در 11 مهر ماه که در موعد مقرر نسبت به تکمیل فرم شماره 15 اقدام کرده اند و به جهت پذیرش قطعی در یکی از اعلام نتایج مراحل قبل امکان شرکت در فرآیند تکمیل ظرفیت این مرحله از آنها سلب شده است بدینوسیله به اطلاع می رساند :

کلیه پذیرفته شدگان اعلام نتایج 25 شهریور ماه و 23 مهر ماه در صورت عدم ثبت نام و اشتغال به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی لازم است به جهت استفاده از تسهیلات تغییر رشته و یا انتقال حداکثر تا پایان وقت اداری 15آبان ماه به واحد دانشگاهی محل پذیرش مراجعه و نسبت به تعیین تکلیف خود اقدام کنند.

کسب حد نصاب نمره توسط دانشجو از جمله شرایط لازم برای استفاده از این تسهیلات خواهد بود و داوطلبانی که در مهلت مقرر اقدام نکنند امکان استفاده از این تسهیلات را تحت هیچ شرایطی نخواهند داشت.

• منبع خبر https://www.iau.ac.ir/fa/News/123379/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87_دوشنبه 14 آبان 1397