اطلاعیه برگزاری آزمون آنلاین فینال پرستاری تیرماه99

آزمون فینال پرستاری 24 تیرماه 99

بنام خداوند هستی بخش . با آرزوی موفقیت دانشجویان محترم رشته پرستاری در آزمون فینال  به اطلاع  می رساند لینک امتحان نامبرده در سطر آخر همین خبر لحظاتی قبل از شروع رسمی آزمون گذاشته می شود. دانشجویان گرامی لازم است      کل لینک را انتخاب و با کلیک راست Open link را کلیک نمایند تا پرسشنامه قابل مشاهده گردد. در پایان لازم است دانشجویان محترم گزینه     ارائه     را بزنند تا فرم جهت تصحیح به مدیر گروه محترم ارسال گردد. دانشجویان محترم به توضیحاتی که خانم مظلوم می دهند توجه فرمایند چون مهلت پاسخگویی محدود بوده پس از طی شدن زمان آزمون ، لینک غیرفعال خواهد شد و پاسخی ارسال نمی گردد.  پیروز باشید.

علاوه بر این خبر شما می توانید همین لینک را  از صفحه اصلی با قراردادن موس روی  مستطیل های سمت راست  برروی صفحه نخست کلیک و عبارت لینک فینال پرستاری تیر99  را پیدا نموده و وقتی صفحه را باز می کنید در یک فایل Pdf کل لینک را کنترل A و انتخاب نموده و با راست کلیک کردن Open link را زده تا پرسشنامه در گوگل برای شما باز شده و پاسخگویی را شروع نمایید.

لینک