آیین افتتاح کلینیک سلامت فرهیختگان

با استعانت از ذات اقدس الهی و در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور پرشور مقامات استانی ، روسای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد استان ، امام جمعه موقت زاهدان از نخستین کلینیک سلامت واحد زاهدان بهره برداری گردید.

در آیین افتتاحیه این مراسم باشکوه که با استقبال هیأت رئیسه اعضای هیأت علمی دانشجویان و کارکنان واحد و با حضور جمعی از دست اندرکاران عرصه بهداشت و درمان در سالن علامه حلی واحد برگزار شد دکتر کمالیان رئیس واحد با تبریک سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و بزرگداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهادت دلاور مردان غیور ایران اسلامی گفت: « نقش ایران در مبادلات اقتصادی و تبادل علمی نقشی موثر است، نتایج برجام و پسا برجام از جمله علائم قدرت و اقتدار ملت ایران است.» وی از دانشگاه آزاد اسلامی  به عنوان یک نهاد آموزشی شجره طیبه انقلاب  یاد کرد که به به شکرانه انقلاب اسلامی جایگاه خود را در تاریخ انقلاب اسلامی به نمایش گذاشته است و  افزود :« دستاوردهای این دانشگاه در حوزه های آموزشی پژوهشی فرهنگی از نظر هیچکس پنهان نیست، این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و بزرگترین دانشگاه حضوری استان سیستان و بلوچستان با گسترش فعالیت‌های خود بیش از 57 درصد تحصیلات تکمیلی استان را به دوش می‌کشد و بیش از 97 درصد دانشجویان آن را دانشجویان بومی تشکیل می‌دهند و بیش از یک سوم بار آموزش عالی استان را عهده‌دار است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تشکر از همراهی و حمایت‌های مستقیم و غیرمستقیم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و تشکر از حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دکتر فرزانه خادم ثامنی، دکتر عباسعلی معین، دکتر فرحناز میر، حوزه عمرانی، حوزه اداری و مالی واحد زاهدان، خبر از بیمارستان 96 تخت‌خوابی و دو کلینیک دیگر در نقاط مختلف شهر نیز در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه سلامت داد.

وی تاکید کرد: «امیدواریم دانشگاه آزاد اسلامی بتواند در ارائه خدمات در کنار بخش دولتی در راستای اهداف انقلاب اسلامی به خوبی انجام وظیفه کند.»کلینیک سلامت فرهیختگان دانشگاه آزاد زاهدان به بهره‌برداری رسید