آنچه داوطلبین آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی 16 اسفند باید بدانند

به حول و قوه الهی انشاالله آزمون جامع پیش کارورزی و علوم پایه پزشکی عمومی از صبح روز پنجشنبه 16 اسفند ماه 97 در محل دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار خواهد گردید.

از دانشجویان محترم درخواست می گردد جهت دریافت کارت ورود به جلسه خود از ساعت 11  روز چهارشنبه 15 اسفند به دفتر معاونت آموزشی دانشکده پزشکی سرکار خانم هراتی مراجعه نمایند و از موکول کردن گرفتن کارت ورود به جلسه در روز امتحان خود داری فرمایند.

به پیوست توجه دانشجویان محترم را به برگه راهنمای آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی جلب می نماید.

این راهنما حاوی نکات مهمی برای شرکت کنندگان و ویژگیهای آزمون این دوره بوده و مطالعه انرا به تمامی داوطلبان شرکت در آزمون توصیه می شود. خواهشمنداست قبل از ورود به جلسه امتحان کلیه مفاد راهنما را دقیقأ مطالعه فرمایند تا مشکلی در نحوه تکمیل پاسخنامه و تنظیم وقت پیش نیاید.

طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی سال 1384 ، ارتکاب هر گونه عمل خلاف مقررات که ازمون داوطلب را از نظر علمی خدشه دار نماید و یا استفاده از هر گونه وسیله غیرمجاز از قبیل وسایل الکترونیکی و دستگاه های حافظه دار  موجب محرومیت و ابطال قبولی در همان سال  و محرومیت از شرکت در آزمون های آتی خواهد شد.

امتحان جامع علوم پایه و پیش کارورزی رشته پزشکی عمومی ساعت 9 صبح روز پنجشنبه 16 اسفند ماه 97 بطور همزمان در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می شود.

درب ورودی حوزه امتحانی 45 دقیقه قبل از شروع ازمون به روی داوطلبین باز خواهد شد.

1- تعداد سوالات امتحانات جامع علوم پایه و پیش کارورزی دقیقأ 200 و زمان پاسخ دهی به همه سوالات 200 دقیقه است.

3-جهت  پاسخ های نادرست این آزمون نمره منفی در نظر گرفته نشده است

4- تصحیح پاسخنامه ها توسط کامپیوتر صورت  می گیرد . از اینرو برای جلوگیری از هر گونه اشتباه موارد زیر را دقیقأ رعایت فرمایید.

الف- برای پاسخگویی از مداد مشکی نرم استفاده کنید و در صورت تغییر پاسخ جواب قبلی را بطور کامل و با پاک کن پاک نمایید.

ب- برای پاسخ دادن به هر سوال خانه مربوط را بطور کامل سیاه کنید و از ضربدر زدن یا علامت گذاری غیر از مربع کامأ سیاه شده خود دراری نمایید

ج- از تا کردن چروک و یا خیس شدن پاسخنامه جلوگیری نمایید و در صورت بروز هر یک از موارد اشاره شده مراتب را به مسوولین جلسه اطلاع دهید

لازم به ذکر است هیچگونه وقت اضافه به شرکت کنندگانی که دچار مشکل شده اند داده نمی شود و در صورت تعویض پاسخنامه مراتب باید در صورتجلسه برگزاری ازمون ذکر شود . در غیر اینصورت پاسخنامه بدون شماره کامپیوتری فاقد ارزش خواهد بود

ارسال اعتراضات:

پس از اتمام ازمون در تمامی حوزه ها در تاریخ 97/12/16 کلید اولیه پاسخنامه آزمون در سایت اینترنتی معاونت آموزشی دانشگاه مرکز قطب قرار خواهد گرفت

شرکت کنندگان امتحان می توانند اعتراضات خود را از روز پنجشنبه 16 اسفند ماه97 تا ساعت 16 روز شنبه 97/12/18 بصورت اینترنتی ارسال نمایند کلیه اعتراضاتی که پس از مهلت مقرر ارسال گردد ، رسیدگی نخواهد شد.

به اعتراضاتی که پس از زمان مذکور ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد

چگونگی رسیدگی به اعتراضات:

کلیه اعتراضات واصله در زمان مقرر جمع آوریس و دسته بندی خواهد شد و توسط هیات طراحان و ناظرین مورد رسیدگی ثرار می گیرد لازم به ذکر است نتیجه تجدید نظر غیر قابل تغییر بوده و مورد رسیدگی مجدد قرار نخواهد گرفت.

در پایان برای داوطلبین گرامی آرزوی موفقیت می نماید و آمادگی این مرکز را برای دریافت نظرات و پیشنهادات اعلام می دارد

مرکز سنجش آموزش پزشکی