آمادگی دانشجویان مامایی جهت آزمون فاینال

بنام خداوند جان آفرین .به اطلاع دانشجویان محترم مامایی می رساند آزمون فاینال رشته مامایی صبح روز یکشنبه 22 تیرماه 99 از طریق  انتشار یک لینک در سه مکان  پرتال دانشکده  برگزار می گردد.  یکی در خبر اصلی سایت یکی در مستطیل های  آبی سمت راست  و سومی زیر لینک دانشکده پرستاری و مامایی .لازم است دانشجویان محترم به خبرهایی که در این رابطه از سوی  سرکار خانم رضایی مدیر محترم گروه انتشار می یابد توجه لازم داشته باشند. آزمون در زمان خاصی که مد نظر ایشان هست با انتشار یک لینک در گروه مامایی شروع می شود . لازم است کل لینک را دانشجویان محترم کپی کرده در گوگل باز کنند و شروع به پاسخ دهی نمایند آزمون در فاصله زمانی مورد نظر مدیر محترم گروه به پایان می رسد که ایشان به شما متذکر خواهند شد . از اینرو چنانچه دانشجوی محترمی خدای ناکرده دیر بفکر شرکت در آزمون بیفتد و در زمان لازم لینک را باز نکرده و حجم کافی اینترنت نداشته باشد نمی تواند به همه سوالات پاسخ بدهد. لذا از دانشجویان محترم درخواست می شود به موقع وارد سایت شوند و پاسخ ها را در اسرع وقت ثبت و گزینه ارائه را بزنند. موفقیت شما در همه مراحل تحصیل آرزوی ماست.

لینک :