آغاز انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو در رشته پزشکی واحد زاهدان(12 - دی - 1397)

آغاز انتخاب رشته برای پذیرش دانشجو در رشته  پزشکی واحد زاهدان

پیرو صدور مجوز پذیرش دانشجو در رشته پزشکی زاهدان توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب رشته از داوطلبان واجد شرایط از امروز چهارشنبه 12 دی ماه آغاز می شود و تا روز سه شنبه 18 دی ماه ادامه خواهد داشت.

کلیه داوطلبان گروه علوم تجربی آزمون سراسري 97 که بومی یکی از استانهای خراسان جنوبی، هرمزگان و سیستان و بلوچستان هستند مجاز به انتخاب این رشته/ محل می باشند.

داوطلبان واجد شرایط می توانند از طریق سامانهwww.azmoon.org    نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.

شایان ذکر است ملاکهای تعیین داوطلبان بومی به شرح ذیل است :

الف: در صورتی که محل اخذ مدرک تحصیلی 3 سال آخر دوره متوسطه ( دبیرستان یا هنرستان) برای داوطلبان نظام قدیم و محل اخذ مدرک پیش دانشگاهی و 2 سال آخر دبیرستان برای داوطلبان نظام جدید در استان باشد ، داوطلب بومی آن استان تلقی می شود .

ب: در صورتی که محل اخذ مدرک تحصیلی داوطلبی در یک استان نباشد، استان محل تولد داوطلب به عنوان استان بومی وی در نظر گرفته می شود.

ج: داوطلبانی که 3 سال آخر محل تحصیل را در خارج از کشور گذرانیده اند، استان محل تولد،  استان بومی اینگونه داوطلبان تلقی خواهد شد.

د: داوطلبانی که 3 سال آخر محل تحصیل را در خارج از کشور گذرانیده اند و همچنین استان محل تولد ایشان نیز خارج از کشور بوده است استان بومی این قبیل داوطلبان تهران خواهد بود.