آزمون های جامع علوم پایه و پیش کارورزی برگزار شد

با الطاف خداوندی شصت و  هشتمین آزمون جامع علوم پایه و شصت و پنجمین آزمون پیش کاروزری دانشجویان دکترای عمومی رشته پزشکی در دانشکده پزشکی برگزارشد.

تعداد 5 نفر از دانشجویان رشته پزشکی داوطلب شرکت در این آزمون بودند  آزمون پیش کارورزی ( پره )  طی صبح روز 18 شهریور ماه 1400 برگزاتر گردید.

در بعداز ظهر روز پنجشنبه 18 شهریورماه 1400 تعداد40 نفر از دانشجویان  دکتری عمومی دانشکده پزشکی واحد زاهدان با دانشجویان رشته پزشکی دانشکده های پزشکی کشور به رقابت پرداختند تا بیشترین امتیاز را کسب کنند . کسب رتبه بالا و ممتاز از میان شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه  یکی از گزینه های انتخاب دانشجوی برتر و  رتبه دانشجویان ممتاز و استعدادهای درخشان در استفاده از مزایا و تسهیلات ادامه تحصیل دانشجویان پزشکی در تخصص های پزشکی می باشد.