معرفی دانشکده پرستاری و مامایی

معرفی دانشکده:

دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان یکی از اصلی ترین دانشکده های این دانشگاه می باشد که هسته اولیه آن با رشته پرستاری در سال 1364 در مقطع کارشناسی تاسیس و راه اندازی شد. رشته مامایی از سال 1372 پا به عرصه دانشگاه ازاد اسلامی واحد زاهدان گذاشت . این رشته تا سال 1387 مبادرت به تربیت کاردانی مامایی می نمود اما از این سال به بعد پذیرش کاردان متوقف و برقراری رشته با مقطع کارشناسی مامایی ادامه یافت. این دو رشته  با اخذ مجوز لازم از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، از مهم ترین و کاربردی ترین تخصص های جنوب شرق کشور می باشد که تا کنون دانش آموختگان قابل توجه ای به نظام سلامت جامعه وارد نموده و نقش به سزایی در تربیت تعداد زیادی از کادر پرستاری و مامایی را جهت ارتقاء سلامت منطقه  و کشور داشته است.

کلاسهای واحدهای نظری در ده کلاس  با متراژ 50 تا74 متر مربعی با امکاناتی نظیر وایت برد ، پرده نمایش برقی ، ویدئو پروژکتور، سیستم مرکزی تهویه مطبوع ، آسانسور و رمپ و کلاس های عملی  نیز مشتمل بر سالن مولاژ و مرکزمهارتهای بالینی skill lab ، در دانشکده  پرستای و مامایی و کلاس های آزمایشگاهی در مجموعه آزمایشگاه های علوم پزشکی  شامل فیزیولوژی . میکروبیولوژی . بیوشیمی. سلول و بافت شناسی برگزار می شود و بخش های بالینی و کار آموزی دانشجویان در بیمارستانها و مراکز  بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی  و بیمارستان تامین اجتماعی اجرا می گردد.

گروه پرستاری در حال حاضر دارای 245 نفر دانشجو در مقطع کارشناسی بوده و با تعداد 9 نفر عضو هیات علمی تمام وقت ( آموزشی و بالینی )، مشغول  آموزش و تحقیقات علمی می باشد.

خانم آرزو عبدالهی با مدرک دکترای تخصصی(PhD) رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی مدیریت این گروه را بر عهده دارد.

خانم آزاده سارانی با داشتن مدرک کارشناسی ارشد مامایی  بعنوان مدیر گروه مامایی به ارائه برنامه های آموزشی ، پژوهشی دانشجویان می پردازند.

اسامی اعضاء هیات علمی آموزشی- بالینی گروه پرستاری :

1-     افسانه سرابندی کارشناس ارشدآموزش پرستاری با گرایش داخلی جراحی

2-    پروانه سارانی علی آبادی کارشناس ارشد آموزش پرستاری با گرایش داخلی جراحی

3-    ملیحه غریبی کارشناس ارشد پرستاری با گرایش مدیریت بهداشت جامعه

4-    آرزو عبدللهی گنبج دکترای تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی

5-    ایرج شهرکی کارشناس ارشد پرستاری با گرایش پرستاری در کودکان

اسامی اعضای هیات علمی بالینی گروه پرستاری :

1-سکینه مظلوم کارشناس ارشد پرستاری

2-ام البنین اکبری کارشناس ارشد پرستاری

مربی آموزشیار:

-الهه مشتاقی کارشناس ارشد روان پرستاری

مسئول مرکز مهارتهای بالینی ( Skills  lab)